Раздел торренты скачать бесплатно » Программы » Офис » Microsoft Excel,Word,PowerPoint,Access 2013 RePack by D!akov(32bit+64bit)(Ukr)

Microsoft Excel,Word,PowerPoint,Access 2013 RePack by D!akov(32bit+64bit)(Ukr)

полный обзор Microsoft

Microsoft Excel,Word,PowerPoint,Access 2013 RePack by D!akov(32bit+64bit)(Ukr)


Рік випуску: 2014
Версія: 2013
Розробник: Microsoft® • D!akov®
Платформа: 32bit+64bit
Мова інтерфейсу: українська
Захист: Присутній

Системні вимоги:
• Windows® 7 • Windows® 8 • Windows® 8.1

Опис:
Microsoft Excel 2013 • бізнес-інструмент з новими способами роботи з інформацією та більш інтуїтивним аналізом даних ..
Microsoft Word 2013 • нова версія текстового процесора з розширеними можливостями для створення документів.
Microsoft PowerPoint 2013 • потужна програма створення презентацій.
Microsoft Access 2013 • вдосконалений варіант бази даних з покращуваною логікою програмування.

Додаткова інформація:
Microsoft Excel 2013 - динамічний бізнес-інструмент, що дозволяє приймати правильні рішення за результатами аналізу наявних даних за допомогою покращених інструментів і функцій. У першу чергу виділяється новий зовнішній вигляд Excel. Він позбавлений від зайвих деталей, але також розрахований на швидке досягнення професійних результатів.
Додано безліч функцій, що допомагають орієнтуватися у великій кількості чисел і створювати переконливі зображення даних, що ведуть до більш обгрунтованих рішень.
Новий вдосконалений інтерфейс Excel 2013 дозволяє сфокусуватися на головному і досягти максимальних професійних результатів.
Безліч нових функцій і інструментів, які пропонує остання версія Excel, допоможуть вільно орієнтуватися у великій кількості даних і чисел.

Microsoft Word 2013:
Microsoft Word 2013 - нова версія текстового процесора з розширеними можливостями для створення документів.
Word 2013 забезпечує додаткові можливості роботи з документами. Вставляти відео з Інтернету, відкривати PDF-файли і редагувати їх вміст, а також вирівнювати зображення і схеми стало набагато простіше.
Новий режим читання став зручніше і не відволікає вашу увагу, а також відмінно працює на планшетах.
Крім того, поліпшені функції спільної роботи: додані прямі з'єднання з веб-сховищами й спрощені функції рецензування, зокрема виправлення і додавання приміток.
За допомогою Word 2013 ви можете створювати привабливі і захоплюючі документи, а також працювати з додатковими типами файлів, наприклад відеороликами і зображеннями з Інтернету.
Ви навіть можете відкривати PDF-файли.
Робіть більше: включайте відеоролики з Інтернету, відкривайте PDF-файли і редагуйте контент документа, вирівнюйте діаграми і зображення з мінімальними зусиллями.
Зрозумілий і зручний новий режим читання - і він чудово працює на планшетних ПК.

Microsoft PowerPoint 2013:
Microsoft PowerPoint 2013 - потужна програма створення презентацій, в тому числі, портативних, з розширеними можливостями переходів, підтримкою анімації, аудіо і відео - навіть у високому дозволі.
Microsoft PowerPoint 2013 має більш зрозумілий інтерфейс, адаптований до планшетних ПК і телефонами з сенсорним екраном.
Режим доповідача автоматично настроюється відповідно з параметрами проектора, і його навіть можна використовувати на одному моніторі.
Теми тепер мають кілька варіантів, що спрощує розробку дизайну, а при спільній роботі можна додавати коментарі, щоб поставити запитання або запитати відгук.

Microsoft Access 2013:
Microsoft Access 2013 - вдосконалений варіант бази даних з поліпшеною логікою програмування, інтеграцією з каталогом бізнес-даних (BDC, Business Data Catalog), 25 якісними шаблонами. Веб-додаток Access 2013 являє собою базу даних нового типу, яку ви створюєте в Access, а потім використовуєте і публікуєте як додаток SharePoint для загального доступу у веб-браузері.
Щоб створити веб-додаток, необхідно тільки вибрати тип даних, які планується відслідковувати (контакти, завдання, проекти і т. д.).
Access створить структуру бази даних з уявленнями, що дозволяють додавати і редагувати дані.
Засоби навігації і основні команди вже вбудовані, тому ви можете відразу почати використовувати своє веб-додаток.

Скриншоты:
Microsoft Excel,Word,PowerPoint,Access 2013 RePack by D!akov(32bit+64bit)(Ukr) Microsoft Excel,Word,PowerPoint,Access 2013 RePack by D!akov(32bit+64bit)(Ukr) Microsoft Excel,Word,PowerPoint,Access 2013 RePack by D!akov(32bit+64bit)(Ukr) Microsoft Excel,Word,PowerPoint,Access 2013 RePack by D!akov(32bit+64bit)(Ukr) Microsoft Excel,Word,PowerPoint,Access 2013 RePack by D!akov(32bit+64bit)(Ukr)







с нашего сервера
На этой странице доступно для скачивания Microsoft Excel,Word,PowerPoint,Access 2013 RePack by D!akov(32bit+64bit)(Ukr) оставайтесь на раздаче, оставляйте комментарии и помогите другим оценить качество сборки windows и программы

Комментарии (0)

Комментариев еще нет. Вы можете стать первым!
Добавить комментарий